Foil Clinic

Geschreven door Theo.

WindfoilenWil je laag vliegen over het water en balanceren op een board met hydrofoil? Hoe verdeel je je gewicht zodat je uit het waterkomt en ‘boven blijft’ en hoe voorkom je dolfijn gedrag. Het komt allemaal aan bod in de FOIL CLINIC.

Op 21 en 22 augustus komt Marco Boone, van Windfoilen Nederland weer naar WSCR. Nu om een aantal windfoil en wingfoil clinics te geven op ons eigen water. Per dag zijn er 3 clinics van max 4 personen. Geef aan op welke dag(en) je kunt en of je wilt leren 1. Windfoilen (plaatje links boven); dus foilen met een windsurfzeil of 2.wingfoilenWingfoilen (plaatje rechts onder); foilen met een Wing.

Opgeven is niet vrijblijvend. Uiteraard moet er voldoende wind zijn, maar als die er is, verwachten we ook dat je er bij bent als je je hebt opgeven. Als er niet voldoende wind is wordt de clinic verzet naar oktober. Deelname aan de clinic kost Euro 75,-. We verwelkomen voor deze clinic ook niet leden van WSCR, maar leden hebben voorrang en vol=vol.

Leden kunnen zich binnenkort opgeven via de WSCR Surfing Only whatsappgroep. Ben je nog geen lid van de WSCR whatsappgroep of nog geen lid van WSCR, dan kun je je opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.