Vinnen testen

vinnen 3Leden van Wind Surf Club Reeuwijk kunnen super eenvoudig vinnen testen. Voordat je op marktplaats, een webshop of in de winkel een vin koopt kun je nu eerst testen of de afmeting of vorm wel oplevert wat je ermee wilt bereiken. Echt voelen of je boardje anders vaart met een ander soort vin, of beter aanplaneert of hoogte loopt met een ander maat vin, of juist sneller vaart en minder gevoelig is voor een spin out.

We hebben een hele mooie reeks aan Select vinnen van 29 t/m 55 cm. Er zijn zowel Powerbox als Tuttlebox vinnen en Slalom en Free ride/race vinnen beschikbaar. De reeks is samengesteld uit wensen van leden, en zijn geschikt voor een grote range van boards en zeilen. De vinnen range die we beschikbaar hebben is met name geschikt voor Reeuwijkse omstandigheden namelijk: Speed, slalom, race en free ride.

Om je te helpen om een goede vin uit te zoeken gebruik je de eenvoudige formule zeilmaat x 4 + 4 cm. Bij de test vinnen hangt ook een vin selector waar je middels een eenvoudige tabel opzoekt welke vin past bij jouw surf stijl, board en grootte zeil. Kom jer niet uit dan zijn er vast genoeg andere surfers op de club die je advies kunnen geven welke vin je zou moeten testen.

Er is ruimte op het display om een vin die je niet meer gebruikt te verkopen aan leden, dat scheelt weer een marktplaats sessie en opsturen en zo maak je eenvoudig andere leden weer blij.

Voor het lenen van vinnen gelden wel een paar spelregels:

vinnen 2

  1. Vinnen lenen is alleen voor leden en is gratis.
  2. Uitlenen geschiedt op naam voor een periode van max 3 weken. Het uitleen formulier zit in de bar map en wijst voor zich. Vul het formulier volledig in.
  3. Slopen is kopen, wie vinnen sloopt of zoek raakt betaalt de winkelwaarde. Ga netjes om met de vinnen. Parkeer je board niet met de geleende vin in het zand of op de stenen, maar leg je setje op het droge met de vin naar boven.
  4. Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor de geleende vinnen. Uitlenen aan derden is niet toegestaan (ook niet aan ander leden). Misbruik van deze service wordt beschouwd als het benadelen van WSCR.

WSCR heeft de volgende type vinnen beschikbaar: Edge Free Slam, Elite S1 en Elite S1 XL en de Ride Freerace (zie afbeeldingen hieronder) in verschillende maten van 29 tot 55 cm. Als je een vin wilt lenen, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij helpen je graag verder.

 

edge free slam Elite S1 Elite S1 XL Ride freerace