Informatie lid worden

Windsurfen is gaaf! Lijkt het je leuk om zo hard mogelijk over het water te stuiven of maak je liever hoge sprongen en coole freestyle moves? Wil je wedstrijden winnen en Olympisch kampioen worden? Het kan allemaal want windsurfen is voor iedereen die van water en wind houdt.

Windsurfen bij de Wind Surf Club Reeuwijk?

wscr9 tumbDe Wind Surf Club Reeuwijk (WSCR) is een actieve surfclub die is gevestigd in Reeuwijk aan de surfplas Broekvelden/Vettenbroek. De WSCR is in 1975 opgericht en behoort sinds haar oprichting tot de grootste windsurfverenigingen van Nederland. Dat is ook niet zo vreemd want het bijzonder vormgegeven clubhuis is van alle gemakken voorzien en de ruime surfplas is een prima surfwater. De WSCR biedt haar leden een gevarieerd aanbod aan activiteiten waaronder surfinstructie volgens het beproefde CWO systeem en surftraining voor gevorderde en wedstrijdsurfers. We organiseren wedstrijden, surfuitstapjes naar groot water, materiaalclinics en naturrlijk BBQ's. Bij de WSCR is altijd wel iets leuks te doen. Na het surfen kun je je surfplank stallen in jouw plankenstalling en als je gedoucht hebt kun je in de gezellige bar iets eten en drinken. Je kunt ook een voordeur sleutel huren waardoor je ook doordeweeks gebruik kunt maken van de kleedkamers en douches.

Je kunt je hier online aanmelden. Of voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

 

Contributie en overige kosten voor 2024

Contributie

Deze bedragen gelden voor een kalenderjaar, maakt niet uit wanneer je lid wordt. Vanaf september is het surfseizoen een beetje afgelopen, als je in oktober of later in het jaar lid wordt, dan ben je gelijk het komende jaar ook lid. 

¹ Begunstigers zijn personen of bedrijven die de windsurfclub een warm hart toedragen en de club financieel willen steunen. Begunstigers maken geen gebruik van de faciliteiten en doen niet mee aan de activiteiten van de vereniging.

² Wind Surf Club Reeuwijk is een vereniging door en voor leden. Iedereen draagt een steentje bij. Bardienst is zo'n steentje. Ieder seniorlid wordt geacht ongeveer twee keer per jaar bardienst te draaien. Als je niet aan deze inspanningsverplichting kunt of wilt voldoen, dan koop je de bardienst af.  

3 De borg van de sleutel krijg je weer terug als je  de sleutel bij beeindiging van de huur weer inlevert.