WSCR online lid worden

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden! Met dit formulier kun je je aanmelden om lid te worden. Dit formulier geeft je een overzicht van de kosten en kan je voor je eerste jaar lidmaatschap betalen. Zodra je betaald hebt ben je gelijk lid!

Alle velden met een rode * moeten ingevuld worden, die gegevens hebben we nodig om je inschrijving te verwerken. Je kan ook aangeven of je kluisje wilt huren en of je een voordeursleutel wilt. Als je interesse hebt in de 12Surf kun je dat regelen zodra je lid geworden bent. Mocht je nu al weten dat je 12Surf deelnemer wordt, huur dan gelijk een voordeursleutel omdat je die nodig hebt om bij de spullen te kunnen komen.

Op het lidmaatschap van WSCR zijn onze statuten en reglement van toepassing. De statuten zijn op aanvraag bij het bestuur beschikbaar. Als je lid wordt dan accepteer je deze documenten. 

Je kunt hier alvast aangeven of je een kluis wilt huren en of je gebruikt wilt maken van de sleutel huur om toegang tot het pand te krijgen buiten openingstijden. Als je mee wilt doen met de 12Surf kun je je hiervoor later aanmelden. Voor de 12Surf adviseren we dat de voordeursleutel huurt, alleen dan kan je ook buiten openingstijd van het gebouw gebruik maken van de 12Surf.
Opmerking: op dit moment is er een wachtlijst voor alle stallingen. Als je aangeeft dat je een stalling wilt, dan kom je op de wachtlijst. Er wordt geen huur berekend, pas vanaf dat we een stalling beschikbaar hebben gaat de huur in.
Als je via dit formulier lid wordt dan betaal je het eerste jaar lidmaatschap en eventuele huur via iDeal of Paypal. De volgende periode willen via automatische incasso de betaling regelen. Onze ledenadministratie bestaat uit vrijwilligers en automatische incasso bespaart veel tijd. Betaling via factuur levert erg veel werk op en is daarom voor nieuwe leden niet meer mogelijk.
Kostenoverzicht: Hieronder zie je een overzicht van de kosten op basis van de geselecteerde opties. Het inschrijfgeld is €5, deze is al toegevoegd aan het overzicht. Wordt je in oktober of later in het jaar lid, dan geldt je lidmaatschap gelijk ook voor het volgende jaar. Je kan nu betalen voor het eerste jaar, en ben je gelijk lid als de betaling bevestigd is!
Totaal bedrag
Betaal methode
iDeal (gratis)