Lidmaatschap opzeggen

wp79a616701Wil je je lidmaatschap opzeggen stuur dan voor december van het lopend jaar een email naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft dat je je lidmaatschap wilt beeindigen.

Ben je in het bezit van een voordeursleutel en surfstalling plak dan de sleutels op een kartonnetje, zet je naam erop en je kluisnummer. Geef de envelope af bij het bestuur van WSCR, of vraag de bardienst om de envelope in de  brievenbus onder de bar te deponeren.
 
Opsturen kan op eigen risico naar 
 
Ledenadministratie WSCR
Postbus 124
2810 AC Reeuwijk 
 
Vermeld tevens je rekeningnummer voor het terugstorten van de borg.
Als je een surfplankenstalling huurt, maak deze dan zo spoedig mogelijk leeg. Geef in je email aan welke planken stalling je huurt en per wanneer je surfstalling leeg is, of dat je je surfspullen aan de club doneert.

 Als je je surfspullen aan de club doneert kijken we of deze nog bruikbaar zijn voor lessen, of dat we een set beschikbaar kunnen stellen aan een beginner of herintreder waarvoor het aanschaffen of kiezen van een surfset nog niet mogelijk of niet zo eenvoudig is. Op deze manier houden we de surfsport en het lidmaatschap bij WSCR laagdrempelig. Zijn de surfspullen minder geschikt voor bovenstaand doel, dan proberen we de spullen via marktplaats te verkopen. De inkomsten daarvan gebruiken we weer voor diverse activiteiten van de club.